Preloader
Widget Image

Изработваме шоколадови плочки с различна форма и украса, подходящи за всички сладкарски цехове. Шоколадови комлименти за всяка фирма, хотел, ресторант или бар.

088 8201466; 088 8276212 ivma_90@dir.bg 6000 Стара Загора
Widget Image
Title Image

Технология

Шоколадова декорация

Технология на производство

Технологията се състои в производството на шоколадови плочки с различна големина, дебелина и форма от бял, кафяв и цветен шоколад с възможност за надписването им с различни текстови и графични форми, както и индивидуално рекламно лого.

Надписът е гладък, в няколко различни цвята. Имат деликатен и нежен вкус, чрез който се допълват и вкусовите качества на декорираните изделия. Подходящи са за сладоледи, мелби, плодови салати, желета, торти, пасти, петифури, както и други сладкарски и кулинарни деликатеси. Шоколадовите плочки могат да бъдат прекрасна фирмена реклама за всеки сладкарски цех, хотелски комплекс, ресторант и бар, както и при обслужване на специални тържества и коктейли от кетеринг фирмите.

Декоративните формички са произведени от шоколадови продукти и натурални оцветители. Готовите форми са опаковани в картонени кутии и имат срок на годност  6 месеца. Съхраняват се на сухо и проветриво място при температура от +16 до +18 градуса.

Декорация в цвят

цветни плочки в различни принтове

Тъмен шоколад

разнообразни фигури от тъмен шоколад

Бял шоколад

форми от бял шоколад и комбинации с тъмен