Preloader
Widget Image

Изработваме шоколадови плочки с различна форма и украса, подходящи за всички сладкарски цехове. Шоколадови комлименти за всяка фирма, хотел, ресторант или бар.

088 8201466; 088 8276212 ivma_90@dir.bg 6000 Стара Загора
Widget Image
Title Image

За нас

20 години традиция

СД ИВМА-90

СД ИВМА-90 e регистрирана през 1990. През месец юни 2001 година усвоихме и внедрихме в производство уникална за България технология за шоколадова декорация. Същата дава възможност за нов вид кулинарна реклама в сладкарския и туристически бизнес.

През 2004 година на рекламното изложение ``Реклама Експо`` в София фирмата печели златен медал и диплом в раздел производство, категория оригинален рекламен носител.

Уникален дизайн

Шоколадовите плочки могат да бъдат прекрасна фирмена реклама за всеки сладкарски цех, хотелски комплекс, ресторант и бар, както и при обслужване на специални тържества и коктейли от кетеринг фирмите. Внедряването на технологията в нашата страна дава възможност за изработването както на общи форми от вида на 'Sacher' и 'Тiramisu', така и на бутикови малки серии.

a

за всеки хотелски комплекс

комплименти с лого ще е приятен жест към гостите

a

за всеки сладкарски цех

красиви допълнения към вашите изкушения

a

за вашето сватбено тържество

малък запомнящ се подарък ще допълни емоцията

a

за всеки ресторант или бар

в допълнение към вашите гурме предложения

a

за вашето фирмено парти

годишнина или традиционен празник

a

красив шоколадов подарък

кутия с шоколадови фигурки ще зарадва любим човек

20 години традиция

Каталогът на фирмата ежедневно се обогатява с интересни образци за всякакви поводи. Предлагаме и индивидуално опакован комплимент с рекламно индивидуално лого, специално за елитните хотелски комплекси и ресторанти.

port3
500

сладкарски цеха

1500

хотела

5000

фирмени лога

15000

парти фигурки